Bálna Terasz

Fedezd fel a Bálna Terasz bőséges kínálatát és merülj el a budapesti panoráma csodálatos részleteibe. Bámulatos kilátás, színes nyugágyak, hűsítő italok és fantasztikus hangulat – ezt kínálja a Bálna Terasz csapata

A Bálna Terasz Budapest egyik legimpozánsabb sétányánál található meg, a Bálna épületében. Az étterem tágas terasz része olyan panorámás kilátást kínál a látogatók számára, mellyel kevés étterem tud csak versenybe szállni. A belvároshoz közel elhelyezkedő bisztróból zavartalan látvány tárul elénk: egyszerre élvezhetjük a Duna hullámainak hangját, valamint gyönyörködhetünk a város építészeti nevezetességeiben: a budai rakparton suhanó villamosokban, a Szabadság hídban, a Műegyetem részleteiben, vagy a Gellért Hotel és Gellért-hegy párosában. Az elénk táruló panoráma napszaktól függetlenül egyaránt vonzó lehet a turisták és a helyiek számára is. Aki egy kis reggeli nyugalomra vágyna, vagy éppen ellenkezőleg feltöltődne a város esti fényeiben, a Bálna Terasz ideális választás minden alkalomra!

A Bálna Terasz széles kínálata szintén úgy került kialakításra, hogy minden vendég igényének megfeleljen. Reggeli energialöket, ráérős bruncholás, egy gyors ebéd munka közben, egy nyugodt vacsora a lenyugvó nap színeiben, vagy esti lazítás pár ital kíséretében: ezt mind megteheted a Bálna Terasznál

A pazar panoráma mellett, a folyamatosan megújuló menüjével és színvonalas programjaival a Bálna Terasz egyértelműen kiérdemelte, hogy Budapest egyik legmenőbb étterme legyen.

Kezd a napot a Bálnában

A tojásos reggelik mellett házi granola és töltött bundáskenyér szerepel az étterem menüjén. Széles kávéválogatásuk mindegyik tétele kérhető koffeinmentes változatban, laktózmentes vagy növényi tejjel is. Az ősz beköszöntével pedig Ronnefeldt teák is kérhetőek, hogy a hűvösebb reggeleken biztosan felmelegedj.

A felejthetetlen budapesti éjszakák itt kezdődnek

Ebédre vagy vacsorára pedig snackek, saláták, burgerek és quesadillák közül választhatunk, természetesen a desszerteknek is helyet hagyva!

Habár az étlapon közkedvelt kategóriák jelennek meg, az ételek összetevői egyáltalán nem hétköznapiak: grillezett kecskesajt, füstölt lazac erdei gyümölcsös chutney és még megannyi különleges íz vár arra, hogy kipróbáld, felfedezd őket!

Ha pedig csak a barátaiddal keresnél egy helyet egy kis hangulatos kikapcsolódásra, a Bálna Terasz erre is tökéletes helyszín! Izgalmas koktélok, kézműves sörök és ginek, valamint prémium tonikok széles kínálata vár Benneteket.

A Bálna Terasz egész évben, évszaktól függetlenül szívélyes vendéglátással vár mindenkit – két teraszon és egy belső részen, a Bálna Bisztróban. Lepd meg a párodat, töltődj fel a baráti társaságoddal, vagy csak ülj ki a teraszra négylábú  kiskedvenceddel – igen, a Bálna Terasz kutyabarát étterem!  
A Bálna Terasz aktuális nyitvatartását itt érheted el, asztalfoglalás esetén pedig ezen az oldalon tájékozódhatsz bővebben.