Best Bagel Basilica nyereményjáték

A Brunch Budapest szervezésével

Nyerd meg a két főre szóló brunch élményt a Szent István Bazilikánál található kézműves bagelezőben. 

A játékban való részvétel feltételei:

  • Követni a játékban résztvevő instagram felhasználó fiókokat:  @brunchbudapest és @bestbagelbasilica
  • A nyereményjátékban résztvevő fotó kedvelése az Instagram felületén
  • A játékosoknak az adott bejegyzés alatt kommentben megjelölni egy Instagram ismerősét akit szívesen meghívna erre a reggelire

A nevezés kizárólag akkor érvényes, ha a játékos követi a Brunch Budapest és a Best Bagel Basilica Instagram oldalát, like-olta azt a képet, ahol a nyereményjátékot meghirdettea szervező, és megjelöli egy Instagram ismerősét a kommentben.

A nyereményjáték 2022.08.10.-én kezdődik, és ‪2022.08.17.-án, éjfélkor zárul. A sorsolás 24 órán belül, számítógép segítségével történik.
Egy felhasználói fiókból csak egy kommentet tudunk figyelembe venni

A nyertest a poszt alatt, valamint a Brunch Budapest Instagram oldalán, sztoriban hirdetjük ki.

A játékban való részvételeddel kijelented, hogy elolvastad és elfogadod ezt a szabályzatot.

Nyeremény:

1 győztest hirdetünk ki, akinek a nyereménye 1db páros (2 főre szóló) reggelizés a Best Bagel Basilica üzletében 20 (húsz) ezer forint értékben.

A nyertes, nyereményét nem válthatja pénzre. A részvételhez minden lépést be kell tartani! A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött, cselekvőképes, természetes személyek vehetnek részt. A jelentkezők a nyereményjátékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat. Játékost terheli a saját részvételéhez szükséges technikai és egyéb feltételek megteremtése, fenntartása és az ezekből származó minden költség és felelősség viselése (internetkapcsolat, mobiltelefon stb..) 

A Szervezők nem felelősek azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak.  A változtatás jogát a szervezők fenntartják.

Játékos és Szervezők kijelentik, hogy az Instagram Platform üzemeltetőjét Instagram, LLC-t (1601 Willow Rd., Menlo Park California 94025, USA) (a továbbiakban együtt „Instagram”) teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól. 

Szervezők kijelentik, hogy jelen Játék – az Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Instagram-mal, a promóciót az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi. 

A játékban való részvételhez nem szükséges vásárlás. 

Ez a tartalom nem az Instagram által szervezett vagy szponzorált. 

A résztvevők ezennel elfogadják az Instagram használati szabályzatát.