Eggdrop Project

Megbújva a nyüzsgő VII. kerületben, az Eggdrop Project egy rejtett gyöngyszem, amely dél-koreai ihletésű eggdrop szendvicseivel és finom desszertjeivel hívogatja a város villásreggeli-rajongóit, egy semmihez sem hasonló brunch élményt ígér számunkra. Ahogy belépünk ebbe a hangulatos helyre, a minimalista enteriőr, a bőséges természetes fény és a meleg, hívogató légkör harmonikus keveréke fogad minket, amely kiválóan megalapozza az itteni kulináris élményt.

A hangulat – a meghittség kikötője

Az Eggdrop Project egy olyan hely, ahol az esztétika a kényelemmel találkozik. Ahogy belépünk az ajtón, elfog a nyugalom és a melegség érzése. A belső tér gyönyörűen minimalista, harmonikusan kevert színekkel, amelyek megteremtik a terepet egy nyugodt villásreggelihez. A nagy ablakok természetes fénnyel árasztják el a teret, így hívogató légkört teremtenek, amely tökéletes a reggeli vagy a napközbeni étkezéshez.

Az Eggdrop Project figyelmes és barátságos személyzete növeli az általános élményt. Szolgáltatásuk ugyanolyan kivételes, mint az általuk felszolgált ételek, így a látogatásunk biztosan emlékezetessé vált.

Kulináris kaland a hétköznapi ételeken túl

Az Eggdrop Project gyorsan kiemelkedik Budapest reggelizőhely repertoárjából, mellőzve a hagyományos tojásos ételeket és a tipikus magyar reggeliket. Ehelyett egy olyan exkluzív menüvel büszkélkedhet, amelyet a dél-koreai eggdrop szendvicsek készítésének és művészetének szenteltek. A híres dél-koreai reggeli ételekből kiinduló szendvicsek hamar meghódították a világot. Változatos töltelékeikkel, pazar omlettjeikkel és jellegzetes szósszaikkal pedig az Eggdrop Project csapata ellenállhatatlan eggdrop szendvicsekkel vár Bennünket, így nem kell a fél világot átutaznunk, hogy megkóstolhassuk ezt a különleges ételt.

Ezeknek a szendvicseknek a szíve és lelke kétségtelenül a tojásban rejlik. Az Eggdrop Project csapata mindent megtett annak érdekében, hogy a legjobb minőségű tojásokat szerezze be, és elhivatottságuk minden falatban meglátszik és érződik. A tökéletes eggdrop szendvics titka a technikában rejlik, és nyilvánvaló, hogy az Eggdrop Project tökéletesítette ezt. A legfinomabb helyi alapanyagok beszerzésére, a szendvicskészítés művészetének tökéletesítésére és a kifogástalan kiszolgálásra összpontosítva elkötelezték magukat annak biztosítására, hogy minden vendég elégedetten távozzon.

Az eggdrop szendvicsek elragadó élménye

Az Eggdrop Project sztárja, az eggdrop szendvics egy puha briósba ágyazott, bársonyos omlettel megtöltött szendvics, amely számos finom feltét vásznaként szolgál. Akár a bacon, sajt vagy sonka ízletes csábítását, az avokádó vagy a füstölt lazac frissítő jegyeit választjuk, minden alkotást tovább emelnek a titkos majonézes szószok – csípős és édes változatban is –, amelyek tökéletessé teszik az ízek harmóniáját. A csípős majonéz az elragadó lendületével remekül harmonizálja az a selymes omlett lágy ízét, maradandó benyomást hagyva bennünk.

Az Eggdrop Projectnél más csábító lehetőségek közül is választhatunk: az avokádó toast, mely kovászos kenyéren, avokádókrémmel, avokádószeletekkel és friss zöldségekkel van felszerelve. Erre a toastra pedig olyan feltéteket is kérhetünk, mint a bacon, füstölt lazac és a buggyantott tojás, magasabb szintre emelve ezt az egyszerűnek hangzó toastot.

Ha pedig egy kicsit kényeztetni szeretnénk magunkat, ideális választás lehet a dél-koreai ízvilágot megelevenítő köretek, mint például a pikáns kimchi és a dél-koreai fűszerkeverékekkel készített ropogós hash brown is – melyhez egy titkos szószt is kapunk.

Eggdrop Project Desszertek

Az édesszájúak számára az Eggdrop Project desszertmenüje ugyanolyan csábító lehet. Választhatunk epres sajttortával töltött francia pirítóst, bársonyos vanília fagylalttal tálalt briós kenyeret, vanília pudinggal vagy friss gyümölcsökkel körülölelt brownie-t is. Ezek a finom desszertek tökéletes módja lehetnek annak, hogy egy édes ízzel fejezzük be étkezésünket.

Az étterem egyik legvonzóbb tulajdonsága a kiváló ár-érték arány. A szendvicsek nemcsak egyediek és ízletesek, hanem hihetetlenül laktatók is, így biztosítva, hogy a legtöbbet hozzuk ki a brunch élményéből.

Kortyoljunk stílusosan

Az Eggdrop Project italkínálatában találhatunk házi készítésű limonádékat, kávék és teák széles választékát, vagy a tökéletes brunch élményhez egy mimózával vagy eszpresszó martinivel is kényeztethetjük magunkat.

Fényes jövő az Eggdrop Project előtt

Az étterem mögött álló csapat szenvedélyesen elkötelezte magát ételeik tökéletesítése mellett, és folyamatosan ihletet merítenek a dél-koreai konyhából. A minőség és az innováció iránti megingathatatlan elkötelezettségükkel ennek a reggelizőhelynek a jövője hihetetlenül ígéretesnek tűnik.
Az Eggdrop Project több, mint egy átlagos étterem; ez a kulináris szenvedély, az innováció megtestesítője, és az élénk dél-koreai gasztronómiai örökség házassága. A kulináris kiválóság iránti szilárdan elkötelezett z Eggdrop Project készen áll arra, hogy kedvenc hotspotjává váljon azok számára, akik egy jellegzetes reggelire vágynak Budapest belvárosában. Tehát irány a VII. kerületbe, és vágj bele egy kulináris kalandba, amely táncra perdíti az ízlelőbimbóidat.