High Five Budapest

A felejthetetlen élményeket a barátainkkal a legjobb átélni. Legyen szó meccsnézésről, táncolásról, vagy egy kalandos társasjátékról, Budapest legújabb bistro pubja ideális helyszín lehet bármilyen alkalomra.   

A High Five bistro pub Budapest belvárosában található meg, a Deák Ferenc tér közelében. A nyüzsgő belvárosi környezetben a hely egy kellemes kikapcsolódási helyszínként szolgál: igényes kialakításával és segítőkész kiszolgálásával pedig a vendégek is hamar megkedvelhetik a bisztrót!

Legutóbbi látogatásunk tapasztalatai alapján pedig mi sem tudjuk megcáfolni ezt. A kiszolgálás mérhetetlenül kedves és figyelmes volt, a legtöbb ital és étel esetében még részletes bemutató is kaptunk. A bisztró kialakításánál pedig jól tükröződik, hogy igényes munka került átadásra, ahol a részletekre és a színek harmóniájára is sok időt fektethettek.

Magenta flamingók, speciális koktélok és stílusos belső tér – Ez a High Five Bistro Pub

A High Five csapata augusztustól egy megújult étlappal és itallappal várja az ide látogatókat.
Az étlapon ropogós snackek, starterek és street food jellegű burgerek szerepelnek, ezen kívül pedig újításként a magyar konyha ihlette ételek is megtalálhatóak, mint például a szilvahabos gesztenyepüré, rusztikus bundában sült tanyasi csirkemell, velős csont petrezselyem olajjal, marinált hagymával vagy az örök klasszikus marhapörkölt.

Koktél-oázis a belváros szívében

A bisztró itallapjának széles skáláját akár egy külön blogposztban is be tudnánk mutatni. A High Five kínálatában minden féle ital kapható: kézműves üveges söröktől kezdve, a Ronnefeldt teákon át a hely kávékülönlegességeikig.

A széles választékú gin kínálatból kiemelendő különlegesség még a magyar kézműves ginek válogatása is, melyek akár önmagukban, vagy egy kellemes tonikkal párosítva is tökéletesek. Aki pedig egy kicsit édesebb élményre vágyna, azoknak a High Five signature koktéljait tudjuk javasolni, melyek esetében olyan izgalmas hozzávalókkal találkozhatnak, mint a lychee likőr, pillecukor, vattacukor vagy a robbanócukor.  

A High Five kínálatában biztosan megtalálhatod Budapest legjobb koktéljait, melyek csak arra várnak, hogy kipróbáld őket! Akár csak egy átlagos baráti összejövetel a cél, vagy egy születésnap kellő megünneplése, esetleg a párodat lepnéd meg, a Király utcában található High Five tökéletes opció lehet bármelyik alkalomra!      

High Five Budapest
1075 Budapest, Király utca 15.
https://highfivebp.hu