Hűsítő újdonságok és ropogós croffle a Conte Cafe Basilica megújult kínálatában

A Conte Cafe Basilica egy menő kávézó az ikonikus Szent István Bazilika mellett, amely folyamatosan bővülő menüjéről ismert, így mindig kínál valami izgalmasat amit kipróbálhatunk. Legújabb kiegészítéseik közé tartozik a rendkívüli croffle, valamint számos más hűsítő finomság is.

Isteni croffle, exkluzívan a Conte Cafe Basilica-nál

A croffle, a croissant és a gofri elbűvölő hibridje, melynek világhódító útja Dél-Koreából eredeztethető. A croissant vajas rétegeit a gofri ropogósságával ötvözve a croffle egyedi textúrát kínál, amely igazán különleges élményt kínál. Sőt, a croffle gofri mintázata lehetővé teszi, hogy mindenféle öntettel, szósszal vagy egyéb feltételekkel töltsük meg, így minden falat ízt és izgalmat ad! A Conte Cafe megragadta ezt a lehetőséget, hogy különféle croffle-t szolgáljon fel olyan kényeztető feltétekkel, mint a Nutella, pisztácia krém, friss gyümölcsök és még akár fagylalt is.

A nyár közeledtével a Conte Cafe egy sor szenzációs fagylaltot mutatott be, amelyek tökéletesek a hőség legyőzésére vagy egy festői pillanat megörökítésére a háttérben a bazilikával. Minden étkezési preferenciát kielégítő fagylaltkínálatuk a vegánok, a cukormentes szerelmesek és a laktózt kerülők számára is kínál lehetőséget. Az extra édes és egyedi élmény érdekében a vásárlók a Conte Cafe jellegzetes, csokoládéval töltött tölcsérein belül fogyaszthatják el fagylaltjukat.

A finomságokon kívül a jeges italok frissítő választéka is elérhető!

Akár kedvenc forró italának hűtött változatára vágyik, mint a forró csokoládé, vagy egy egyszerű jegeskávé vagy matcha latte lenne a kiszemeltünk, a Conte Cafe mindenre képes. Ha pedig kalandvágyónak érzed magad, számos innovatív jeges kreációt találhatsz, amelyek arra várnak, hogy elkápráztassák ízlelőbimbóid. Az idei szezon újdonsága a frissítő limonádé, amely a rengeteg fagyasztott gyümölcstől pompázik, és a nyári boldogságot nyújtja, főleg a meleg nyári napokon.

Mire vársz még? Vegyél részt egy egyedülálló kávéélményben a város szívében a Conte Cafe Bazilikában. Akár egy croffle-kényeztetésre, egy hűsítő fagylaltra vagy egy frissítő jeges italra van kedved, a Conte Cafe kínálata biztosan el fog kápráztatni Téged! Térj be a Conte Cafe Bazilikába, és merülj el a kulináris élvezetek világában, amely dédelgetett emlékeket hagy Budapest virágzó kávéházi kultúrájáról.