Keksz Bisztró

Egy igazi bruncholós hely, ahol akár egy sört is kérhetsz a reggeli mellé, nem lesz ciki.

A hetedik kerületre jellemző romkocsmák sokaságából kitűnő Keksz remek választás lehet egy kellemes brunchra, de akár este is ellátogathattok ide meginni pár italt a barátokkal. A Madách téren található bisztró széles brunch ajánlattal vár Benneteket, ha pedig később érkeznétek ide, az esetben sem kell lemondanotok az ízletes falatokról.

Napközben különböző levesek és főételek érhetőek el, emellett pedig akár a saját salátádat is összeállíthatod, vagy választhatsz az előre összeállított variációk közül. Az étlapon szerepelnek még szendvicsek és ízelítők is.

Brunch a belvárosban

Természetesen mi egy hétvégi ráérős brunch során látogattunk el a Kekszbe. A reggeli ajánlatok széles választékába könnyen el tud veszni az ember: az oldschool jellegű magyaros reggeliktől kezdve igazi különlegességekig rengeteg féle étel megtalálható a menün, melyek között található vegetáriánus, laktózmentes és gluténmentes reggeli is. 

Látogatásunk során egy füstölt lazacos eggs benedictet, valamint a Keksz BBQ reggelijét kóstoltuk meg, desszertnek pedig egy édes bundáskenyeret választottunk, mely fahéjas vaníliás banánraguval és kandírozott mogyoróval került tálalásra.
Az eggs benedict gazdag ízvilágú házi hollandi mártása és a krémes tojássárgája tökéletes ízharmóniát eredményezett – számunkra ez volt az egyik legfinomabb eggs benedict, amit Budapesten próbáltunk. A Keksz BBQ egy ropogós rösztin tálalt tépett marhahús tükörtojással és salátával.  

Az ünnepek közeledtével pedig három új fogás közül is választhattok, ha inkább ünnepi ízvilágú ételeket szeretnétek kipróbálni: halászlé harcsafilével, székelykáposzta tejfölhabbal és ropogós kovászos veknivel és pecsenye kacsacomb, narancsos-gyömbéres párolt káposztával és hagymás törtburgonyával.