Megújult étlappal vár a Bálna Terasz

Felejthetetlen utazásra vágynál Budapest kulináris színterén keresztül? Ne keresgélj tovább, mivel az úticél ez esetben a Bálna Terasz, amely a nyüzsgő Bálna sétány szívében található. A Dunára gyönyörű panorámás kilátást nyújtó hely csakúgy vonzza a helyieket, mint a turistákat, akik egy frissítő ital mellett lazíthatnak Budapest esszenciájában.

A Bálna Terasz a jó idő beköszöntével egy izgalmas frissítést mutatott be étlapján, amellyel a vendégek a lélegzetelállító folyóparti panorámát kiegészítő ízek szimfóniájában hódolhatnak. Miközben megtartották a szeretett klasszikusokat, például az ínycsiklandó hamburgereiket, az új smashed hamburgerek hozzáadásával új magasságokba emelik a street food élményét. A szadftos, zamatos és ellenállhatatlanul kielégítő smashed hamburgerek azt ígérik, hogy elkápráztatják az igényes ételeket kedvelők ízlelőbimbóit.

De a kulináris élvezetek itt nem érnek véget. A mediterrán ízekre vágyóknak a Bálna Terasz egy görög stílusú tálat mutat be, amely a napsütötte partra utaztatja az étkezőket. A gyros minden lényeges elemét fellelhetjük ebben az ételben, köztük friss zöldségekkel, puha csirkehússal, tzatzikivel és ropogós krumplival, mindezt krémes feta sajttal megkoronázva. Ez az étel az ízek elragadó ötvözete, amely a Földközi-tengeren sütkérezve töltött lusta napok emlékeit ígéri.

A nyári meleget leküzdeni vágyóknak a Bálna Terasz üdítő kikapcsolódást kínál hideg eperkrémleves formájában. Egy adag tejszínhabbal tálalva és szárított bogyós gyümölcsökkel megszórva ez a hűtött élvezet az édesség szimfóniája, amely tökéletes egyensúlyt biztosít az étlapon található sós kínálat között.

Természetesen a Bálna Terasz látogatása sem lenne teljes, ha nem kóstolnánk meg csábító koktélkínálatukkal. A nyár esszenciáját magába foglaló új koktéljaik a bodza frissítő ízét árasztják el menta, gin vagy prosecco árnyalataival, és kortyról kortyra utazást ígérnek a szezon élénk palettáján.

Így idén mindenféleképpen érdemes ellátogatni a Bálna Teraszhoz, ahol élvezhetjük az elénk táruló lenyűgöző panorámát, és egy szuper kulináris élményben merülhetünk el, amely tökéletesen kiegészíti Budapest szépségét. A Bálna Terasz remek ízekkel és páratlan hangulattal olyan felejthetetlen étkezési élményt ígér, amely minden falatban és kortyban Budapest esszenciáját ünnepli.