Relative Pozsonyi

Budapest, a gazdag történelméről és nyüzsgő kultúrájáról ismert varázslatos város, új reggelizőhellyel várja a gasztronómiai világot. A csendes Pozsonyi úton megbúvó Relative a város virágzó gasztronómiai kultúrájának legújabb tagja, amely az egyedülálló ételek, a magával ragadó belső terek és a különleges kávék elragadó kombinációját kínálja. Biztosak vagyunk abban, hogy a Relative egy új, kötelező úti cél lesz a brunch szerelmeseinek térképén.

Stílusos belső tér élénk palettával

A Relative esztétikája vizuális élvezet, a narancs és a sárga élénk árnyalataival, amelyek melegséget árasztanak a légkörbe. Ahogy belépünk, a falakat stílusos rajzok díszítik és a teret szétszórt buja növényzet gazdagítja. Ez a stílusos és egyben hívogató légkör tökéletes az Instagramhoz méltó pillanatok megörökítéséhez, így ideális hely azok számára, akik a közösségi média hírfolyamjain szeretnének megosztani egy finom étkezést.

Kávéínyencek paradicsoma

Azok számára, akik nem kezdhetik a napjukat egy csésze kávé nélkül, a Relative Pozsonyi nyújt segítséget. Finom, világos pörkölt kávéra specializálódtak, biztosítva, hogy minden csésze ízes és aromás élmény legyen. A klasszikus eszpresszótól a matcha lattéig és sok más lehetőségig a kávémenüjük bizonyítja elkötelezettségüket a város egyik legjobb kávéja iránt.

A Relative olyan menüt állított össze, amely a finom és igazán különleges reggeli kínálatot mutat be. Kiemelkedő ételeik közé tartozik az isteni eggdrop szendvics és a friss házi készítésű bagel.

Eggdrop szendvicsek: A Relative eggdrop szendvicseinek eredete egy kulináris remekmű, amely eredetileg Dél-Koreából származik. Az eggdrop két vastag szelet kézműves brióskenyérrel kezdődik, krémes sajtkrémmel alaposan megkenve. Ezután jön a puha, tökéletesen megfőzött omlett, mely a briósszeletek közé simul be. Ami ezt a szendvicset igazán kivételessé teszi, az a feltétek széles választéka. Akár az olvasztott cheddar sajt kényeztetésére, az avokádó frissességére, a lazac gazdagságára, a prosciutto zamatos ízére vagy a friss zöldségek ropogósságára vágynánk, szendvicsünket tökéletesre szabhatjuk. Mindennek megkoronázására a Relative egy titkos vegán majonéz szószt is a szendvicsbe rejt, ami páratlan ízmagasságba emeli azt. Ez az elragadó alkotás nem csak egy villásreggeli lehetőség; tökéletes választás a nap bármely szakában.

Házi készítésű bagel: A Relative büszke a frissességre, és ez meg is látszik a házi készítésű bageleken. Ami még különlegesebbé teszi őket, az az, hogy maga a sima bagel önmagában vegán, így sokféle étkezési preferenciát szolgál ki. A menü rengeteg feltétet kínál, lehetővé téve az ideális bagel összeállítását. Függetlenül attól, hogy a klasszikus krémsajtot, füstölt lazacot, avokádót vagy ezek kombinációját választjuk, biztosan megtalálhatjuk ebből is a számunkra leginkább ízletesebbet. A tipikus lazac avokádós bagelen kívül azonban számos különleges kombinációt is kipróbálhatunk itt!

Egészséges reggelik tárháza a Relative Pozsonyinál

Azok számára, akik egy egészségesebb, de mégis finom ételt keresnek, a smoothie bowl nagyszerű választás. Ezek az élénk alkotás tele van friss gyümölcsökkel és granolával, amelyek természetes ízeket és energiát nyújtanak számunkra. Akár a trópusi gyümölcsök frissítő kombinációját, akár a bogyók és a krémes joghurt megnyugtató keverékét részesítjük előnyben, ezek a bowlok éppolyan kellemesek a szemnek, mint az ízlelőbimbóinknak.

A menü pedig nem is lehetne teljes a muffinok és más sütemények hiányával. Ezek a falatnyi finomságok tökéletesek azok számára, akik egy kis extrát szeretnének elfogyasztani a kávéjukhoz vagy étkezésük édes befejezésére vágynának. Minden sütemény egy miniatűr műalkotás, mely csupa szeretettel, a részletekre való odafigyeléssel készült.

A Pozsonyi út 16 szám alatt található Relative egy kulináris gyöngyszem, amely gyorsan a budapesti bruncholók és reggeli ételeket kedvelők célpontjává vált. Lebilincselő belső terével, különleges kávéjával, valamint eggdrop szendvicsekkel és házi készítésű bagelekkel büszkélkedő menüjével a Relative elragadó élményt kínál a villásreggeli szerelmeseinek. Minden hozzávalót frissessége és íze alapján választanak ki, így minden falat a kulináris boldogság pillanata lesz számunkra. Akár egy tökéletesen főzött kávét kortyolgatnánk, akár az ellenállhatatlan eggdrop szendvicset kóstolnánk meg, vagy egy ropogós bagelt kívánnánk meg, a Relative csapata különleges brunch élményt ígér Budapest szívében.