Vasárnapi brunch a Spago Budapestnél

Készülj fel egy páratlan kulináris utazásra, ahol a Spago Budapest bemutatja jellegzetes Sunday Brunch-át, mely új színvonalat állít fel Budapest kulináris életben. A történelmi Matild-palotában elhelyezkedő, megbecsült étterem olyan élményt ígér, ahol a gasztronómia tökéletes harmóniában találkozik az eleganciával.

Minden vasárnap déltől délután 3 óráig várják a vendégeket, hogy elmerüljenek a Spago Budapest kifinomult hangulatában, ahol minden részletet aprólékosan dolgoztak ki, legyen szó az étterem enteriőrjéről, vagy a kínált ételek minőségéről, ezzel is felejthetetlen élményt nyújtva. Akár a teraszon, akár a stílusos dizájnelemekkel díszített, elegáns belső térben foglalnánk helyet, garantáltan lélegzetelállító kilátásban lehet részünk, amely tökéletes hátteret biztosít kulináris kalandjainkhoz.

A tipikus villásreggeli étkezésen túl: a kulináris kiválóság megtapasztalása a Spago Budapestnél

A legendás séf, Wolfgang Puck és a tehetséges Szántó István executive séf vezetésével a Spago Budapest Sunday Brunch menüje az ízek szimfóniája, amely a magyar hagyományokból és a kaliforniai konyhából merít ihletet. A minőség iránti megingathatatlan elkötelezettség mellett minden étel csak a legfinomabb, kézzel válogatott alapanyagokból készül, így minden falat a magasminőségről állít tanúbizonyságot.

A villásreggeli az előételek lenyűgöző választékával kezdődik, olasz antipasti-stílusú válogatásokkal és japán ihletésű előételekkel. A helyben sült péksüteményektől a frissen készült sushiig és sashimiig minden igényt kielégítő kínálat közül választhatunk. A főételekhez lépve a vendégek megkóstolhatják a faszénben grillezett húsokat, köztük az ikonikus Black Angus Ribeye Steaket, amelyet szakszerűen szeletelnek fel.

A Spago Budapestnél a változatosság az élet fűszere, a főételek minden ízvilágot és igényt kielégítenek.

A gasztronómai kényeztetésre nyitottak számára ínyenc hamburgerek választéka az ízek szimfóniáját ígéri minden falatban. De nem csak a nemzetközi ízvilág áll a középpontban a Spago Budapestnél. Hagyományos finomságok választékával is tisztelegnek Magyarország gazdag kulináris öröksége előtt, amelyek szemnek és szájnak egyaránt örömet okoznak. Ilyen volt számunkra a vadas, egy kedvelt klasszikus, melyben a puha húst gazdag, krémes mártásban tálalják, puha kenyérgombócok mellett.

Főételeiket a frissesség és a minőség hangsúlyozása jelenti. Minden étel frissen készül, így minden falat az íz és a textúra kinyilatkoztatása. Akár a faszénben sült húsok füstös finomságára, akár a házi készítésű tésztáik finom ízeire vágynánk, minden étel a maga nemében műalkotás. Miközben élvezzük az előttünk álló kulináris élvezeteket, szánjunk egy percet arra is, hogy megcsodáljuk a nyüzsgő konyhájuk látványát, ahol szakképzett szakácsok precízen dolgozzák fel az ételeket. A nyitott konyha koncepciója nemcsak színházi elemet ad az étkezési élményhez, hanem az átláthatóság és a minőség iránti elkötelezettségüket is bizonyítja.

A Spago Budapest kiemelkedő desszertkínálata

De a kényeztetés ezzel még nem ér véget. Érdemes helyet hagyni a desszerteknek is, hiszen a desszert részleg a nemzetközi és helyi kedvencek csábító választékát kínálja a híres Rákóczi tortától a créme bruléeig. Az étkezés kiegészítéseként egy széles italválasztékból is válogathatunk, beleértve a prosecco-t, a Michelin-díjas sommelier-k által válogatott borokat, valamint a különféle kávékat, limonádékat és teákat.

A Spago Budapestnél hisznek abban, hogy az egész családnak emlékeket teremtsenek. Ezért egy dedikált gyermekmenüt és remek programokat kínálnak, melynek köszönhetően még a legfiatalabb étkezőknek is kellemes élményben lesz része. Az arcfestéstől a ballonos művészi alkotásokig sok minden szórakoztathatja a kicsiket is, miközben mi élvezhetjük a villásreggeli minden pillanatát.

Akár különleges alkalmat ünnepelnénk, akár csak a vasárnapi étkezési élményünket szeretnénk feldobni, a Spago Budapest tökéletes lehet ezen kulináris élvezetek felejthetetlen utazására. Foglalj asztalt még ma, és fedezd fel, hogy vasárnapi villásreggelijük miért kimagasló a maga kategóriájában.