Zileat NYEREMÉNYJÁTÉK

A Brunch Budapest szervezésével

A Zileat csapatával közösen egy szuper nyereményjátékra invitálunk Benneteket, melynek nyertese egy két főre szóló brunch élményben részesülhet!

A játékban való részvétel feltételei:

  • Követni a játékban résztvevő instagram felhasználó fiókokat:  @brunchbudapest és @zileatbudapest
  • A nyereményjátékban résztvevő fotó kedvelése az Instagram felületén
  • A játékosoknak az adott bejegyzés alatt kommentben megjelölni egy Instagram ismerősét akit szívesen meghívna erre az élményre

A nevezés kizárólag akkor érvényes, ha a játékos követi a Brunch Budapest és a Zileat Instagram oldalát, like-olta azt a képet, ahol a nyereményjátékot meghirdette a szervező, és megjelöli egy Instagram ismerősét a kommentben.

A nyereményjáték 2024.03.27.-én kezdődik, és ‪2024.04.03.-án, éjfélkor zárul. A sorsolás 24 órán belül, számítógép segítségével történik.
Egy felhasználói fiókból csak egy kommentet tudunk figyelembe venni.

A nyertest a Brunch Budapest Instagram oldalán, sztoriban hirdetjük ki.

A játékban való részvételeddel kijelented, hogy elolvastad és elfogadod ezt a szabályzatot.

Nyeremény:

1 győztest hirdetünk ki, akinek a nyereménye egy  2 főre szóló étkezés a Zileat éttermében, 15.000 Ft (tizenötezer forint) értékben.

A nyertes, nyereményét nem válthatja pénzre, más ajánlattal nem vonhatja össze. A részvételhez minden lépést be kell tartani! A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött, cselekvőképes, természetes személyek vehetnek részt. A jelentkezők a nyereményjátékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat. Játékost terheli a saját részvételéhez szükséges technikai és egyéb feltételek megteremtése, fenntartása és az ezekből származó minden költség és felelősség viselése (internetkapcsolat, mobiltelefon stb..) 

A Szervezők nem felelősek azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak.  A változtatás jogát a szervezők fenntartják.

Játékos és Szervezők kijelentik, hogy az Instagram Platform üzemeltetőjét Instagram, LLC-t (1601 Willow Rd., Menlo Park California 94025, USA) (a korábbiakban és továbbiakban együtt „Instagram”) teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól. 

Szervezők kijelentik, hogy jelen Játék – az Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Instagram-mal, a promóciót az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi. 

A játékban való részvételhez nem szükséges vásárlás. 

Ez a tartalom nem az Instagram által szervezett vagy szponzorált. 

A résztvevők ezennel elfogadják az Instagram használati szabályzatát.