LuLu Budapest

Lépj be a LuLu Budapest vibráló világába, ahol a tengerpart, a nap és az egzotikus ízek esszenciája találkozik, hogy felejthetetlen étkezési élményt teremtsen. A Buda szívében, a nemrég újjáéledt Széna téren elhelyezkedő LuLu arra invitál minket, hogy elmerüljünk színes hangulatában és csábító ajánlataiba.

Amint belépünk a LuLu-ba, egy olyan belső tér fogad, amely a távoli szigetek napsütötte partjaira röpít minket. A tehetséges Bertóty Eszter által tervezett tér a sárga, zöld és kék pasztell harmonikus keverékével büszkélkedhet, amelyet Lovrity Kata egyedi kárpitjai egészítenek ki. Az egyedi, strandsapkákra emlékeztető lámpaernyők meleg fényt árasztanak, és az egész teret olyan tengerparti hangulattal árasztják el, amely egyszerre hívogató és felemelő.

A LuLu Budapest kulináris utazása az egészség, a sokszínűség és a frissesség ünnepe.

A LuLu elkötelezett amellett, hogy kizárólag a legjobb, helyi forrásból származó alapanyagokat használja, változatos menüt kínál vegetáriánus, vegán és gluténmentes ételek széles választékával. A kiadós reggelitől az egészséges villásreggeliig minden ételt gondosan és kreativitással készítenek el, hogy elkápráztassák a szemünket és táplálják a testet.

A déli tengerek derűs, napsütötte szigeteiből ihletet merítve a LuLu a trópusi paradicsom ízét hozza el a Széna térre. Kényeztesd magad a klasszikus reggeli és az innovatív villásreggeli alkotások elragadó kínálatával, az ausztrál brunch világát idéző avokádós toast-októl a Bali hangulatát idéző smoothie bowl-okig. Az étlap gondosan lett összeállítva, hogy elősegítse az egészséget és az egyensúlyt, hangsúlyt fektetve a friss ízekre és az egészséges alapanyagokra.

A LuLu azonban több, mint egy étterem – a kikapcsolódás és a kreativitás menedéke. Szánj egy pillanatot a lazításra, miközben egy csésze világosra pörkölt kolumbiai kávét kortyolgatsz, vagy egy frissítő pohár házi limonádét szürcsölgetsz. És ne felejtsd el szabadjára engedni belső művészedet az asztaloknál található firkalapokkal és színes ceruzákkal. Ez egy egyszerű, de hatékony módja annak, hogy elszakadj a digitális világtól, és újra kapcsolatba kerülj kreativitásoddal és belső békéddel.

Akár egy kellemes villásreggelire vágysz a barátokkal, akár egy gyors harapásra van csak időd útközben, a LuLu mindenki számára tartogat valamit. A csírákkal és házi savanyúságokkal tálalt sós toast-októl az overnight oatmeal és a friss gyümölccsel teletűzdelt smoothie bowl-okig – nincs hiány a ínycsiklandó lehetőségekből.

A LuLu Budapest kínálatában számos toast található meg, melyek a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készültek.

De ez az étel nem csak a kenyérről szól – pirítósukat számos friss, egészséges összetevő gazdagítja, amelyek éppolyan táplálóak, mint finomak. Akár valami sósra, akár kényeztetőre vágyik, a toast menüjük minden ízlést kielégít. A kényeztetésért próbáld ki a krémes burrata pirítóst, amelyet ezzel a zamatos olasz finomsággal egészítik ki. Minden falat dekadens élvezet, a krémes sajt tökéletesen kiegészíti a kovászos kenyér ropogósságát. Ha valami enyhe füstös ételt szeretne, a füstölt lazac toast biztosan elkápráztatja ízlelőbimbóidat. Finoman füstölt lazac a krémes sajtkrémmel megkent kovászos kenyér tetején, friss salátával kiegészítve – ez egy olyan ízkombináció, amely egyszerre elegáns és kielégítő.

Különleges eggs benedictek a LuLu Budapestnél – bemutatkozik a Pink Eggs Benny Toast

A LuLu-nál a klasszikus brunch ételeket mind megtalálhatjuk, melyeket olyan módon tálalnak, hogy vendégeiknek igazán felejthetetlen kulináris élményt kínálhassanak. Ez a gondolat áll a Pink Eggs Benny Toastjuk mögött is – egy elragadó egyedi változat a szeretett eggs benedict ételen. A Pink Eggs Benny Toast szíve a tökéletes kovászos kenyér, amely szilárd alapot biztosít az utána következő kényeztető ízrétegekhez. A gondossággal elkészített és tökéletesre sütött kovászos kenyér minden falatot kielégítően ropogós, új magasságokba emelve az ételt.

De ami igazán megkülönbözteti a Pink Eggs Benny Toastját, az az innovatív rózsaszín hollandi szósz – egy kulináris különlegesség, amely vizuálisan éppoly lenyűgöző, mint finom. Ellentétben bármivel, amit valaha látott, ez a rózsaszín hollandi szósz feldobja az étel színét, játékos vibrálást kölcsönözve, amely biztosan örömet okoz. Természetesen egy eggs benedict sem lenne teljes a tökéletesen buggyantott tojás nélkül, és az övék ez alól sem kivétel. Minden tojást tökéletesre főznek, bársonyos sárgájával, olyan zamatos szószt hozva létre, mely gazdag, zamatos finomsággal vonja be a kovászos alapot.

Az édes brunch ételeket keresők számára is bőséges kínálattal vár a LuLu Budapest!

Válassz a kétféle bowl közül, amelyek mindegyike gondossággal készült, és tele van ízekkel. Az overnight oatmeal bowl-ok az egyszerűség és a frissesség erejéről tanúskodnak. A zabpehely egy éjszakán át történő áztatásával és krémes erjesztett kókuszjoghurttal keverve készült. Az overnight oatmeal bowl két elragadó változatban készül: almás-fahéjas vagy banános-kakaós. Gyümölcsökkel, magvakkal és egy kis édességgel teli tálak könnyű, de laktató reggelit kínálnak, amely energiával tölt el.

Ha valami könnyedebbre vágynánk, a smoothie bowl-juk a legjobb választás. A friss gyümölcsök és nagyobb olajos magvak keverékéből készült smoothie bowl-ok frissítő és kielégítő textúrát kínálnak. Válasszon a különféle ízek közül, beleértve a spenótot, acai bogyót vagy a mangót, amelyek mindegyike vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok egyedi kombinációját kínálja, hogy a lehető legjobban indíthassuk reggelünket. A krémes, hűsítő smoothie bowl -ok pár kanál házi granolával a tetején érkeznek – egy finom és tápláló kiegészítő, amely textúrát és ízt ad minden falatnak.

És ne feledkezzünk meg a desszertekről sem! Kényeztesd magad a vegán sütemények, muffinok és sütemények csábító választékával, amelyek szeretettel készültek, hogy az édesség vágyát bűntudat nélkül kielégítsék.

A LuLu pillanatok alatt a környék szeretett gyöngyszemévé vált, amely hívogató légkörével, ízletes konyhájával és meleg vendégszeretetével vonzza a helyieket és a látogatókat egyaránt. Tapasztald meg a LuLu varázsát, és hagyd, hogy minden nap egy tengerparti nyaralásnak tűnjön, anélkül, hogy elhagynád a várost!

Az éttermet Budapest, 1027, Csalogány utca 55. szám alatt találhatjátok meg. Ajánlott asztalfoglalást végezni, amit ezen a linken keresztül tehettek meg.