Rólunk

Üdvözlünk a Brunch Budapest oldalán, mely Budapest legjobb éttermeit hivatott összesíteni, miközben egy szórakoztató és 100%-ban független útmutatót nyújt, amelyen keresztül eligazodhatunk a főváros kulináris dzsungelében, és megismerhetjük az e helyek mögött álló emberek történeteit.

Mi más influencerek vagy Instagrammerek által üzemeltetett blogokkal ellentétben inkább a színfalak mögött maradunk, így nem sok képet fogtok találni rólunk az oldalon. A fő hangsúly Budapest éttermein van, mi pedig csak a narrátorok vagyunk, akik ezeket a helyeket részletesen bemutatják. Budapest egyedülálló étkezési célpont összetett kulináris történelemmel, amely példátlan fellendülésen ment keresztül az elmúlt évtizedben. Csapatunk pedig eltökélt azon cél érdekében, hogy a legmegbízhatóbb és legfüggetlenebb információforrássá váljon az étkezéssel kapcsolatban a fővárosban.

Az elmúlt évek során folyamatosan növekedett a fővárosban megtalálható éttermek száma, ezzel együtt pedig azok kínálata is: a tradicionális magyar konyhától kezdve a világ bármely országának különlegességet, helyi ízeit is lehetőségünk van megismerni és kipróbálni. Oldalunk segítségével szeretnénk ezen éttermeket részletesebben bemutatni, lehetőséget adva Nektek, hogy a számotokra legkedvezőbb éttermet megtalálhassátok Budapest területén.

Oldalunk összeállítása során kiemelten fontos volt számunkra, hogy mindenki igényét figyelembe vegyük, legyen szó bármilyen speciális étrendről, vagy egyéb tényezőkről. Mindegy, hogy a barátaiddal, a családoddal, vagy a négylábú kedvenceddel szeretnél ellátogatni valahova, az oldalunkon biztosan megtalálhatod a neked leginkább megfelelő éttermet!

A napról napra bővülő éttermi listán kívül rendszeresen jelentkezünk blogposztokkal is, ahol egy adott étteremről szóló bemutatóval, vagy más érdekes témákkal próbáljuk részletesen bemutatni a brunch világát.
  
Reméljük, hogy oldalunk segítségével sikerül olyan éttermet találnod, amely felkeltette az érdeklődésed, vagy amelyről talán még nem hallottál. Bárhogy is legyen, ne felejtsd el megörökíteni ezeket a pillanatokat sem! Közösségi médiás felületeinken pedig bátran osztd meg velünk tapasztalataidat, képeidet!

Brunchra fel!