Briøsh – the eggdrop project

Megbújva a nyüzsgő VII. kerületben, a Briøsh egy rejtett gyöngyszem, amely dél-koreai ihletésű eggdrop szendvicseivel és finom desszertjeivel hívogatja a város villásreggeli-rajongóit, egy semmihez sem hasonló brunch élményt ígér számunkra. Ahogy belépünk ebbe a hangulatos helyre, a minimalista enteriőr, a bőséges természetes fény és a meleg, hívogató légkör harmonikus keveréke fogad minket, amely kiválóan megalapozza az itteni kulináris élményt.

A hangulat – a meghittség kikötője

A Briøsh egy olyan hely, ahol az esztétika a kényelemmel találkozik. Ahogy belépünk az ajtón, elfog a nyugalom és a melegség érzése. A belső tér gyönyörűen minimalista, harmonikusan kevert színekkel, amelyek megteremtik a terepet egy nyugodt villásreggelihez. A nagy ablakok természetes fénnyel árasztják el a teret, így hívogató légkört teremtenek, amely tökéletes a reggeli vagy a napközbeni étkezéshez.

A Briøsh figyelmes és barátságos személyzete növeli az általános élményt. Szolgáltatásuk ugyanolyan kivételes, mint az általuk felszolgált ételek, így a látogatásunk biztosan emlékezetessé vált.

Kulináris kaland a hétköznapi ételeken túl

A Briøsh gyorsan kiemelkedik Budapest reggelizőhely repertoárjából, mellőzve a hagyományos tojásos ételeket és a tipikus magyar reggeliket. Ehelyett egy olyan exkluzív menüvel büszkélkedhet, amelyet a dél-koreai eggdrop szendvicsek készítésének és művészetének szenteltek. A híres dél-koreai reggeli ételekből kiinduló szendvicsek hamar meghódították a világot. Változatos töltelékeikkel, pazar omlettjeikkel és jellegzetes szósszaikkal pedig a Briøsh csapata ellenállhatatlan eggdrop szendvicsekkel vár Bennünket, így nem kell a fél világot átutaznunk, hogy megkóstolhassuk ezt a különleges ételt.

Ezeknek a szendvicseknek a szíve és lelke kétségtelenül a tojásban rejlik. A Briøsh csapata mindent megtett annak érdekében, hogy a legjobb minőségű tojásokat szerezze be, és elhivatottságuk minden falatban meglátszik és érződik. A tökéletes eggdrop szendvics titka a technikában rejlik, és nyilvánvaló, hogy a Briøsh tökéletesítette ezt. A legfinomabb helyi alapanyagok beszerzésére, a szendvicskészítés művészetének tökéletesítésére és a kifogástalan kiszolgálásra összpontosítva elkötelezték magukat annak biztosítására, hogy minden vendég elégedetten távozzon.

Az eggdrop szendvicsek elragadó élménye

A Briøsh sztárja, az eggdrop szendvics egy puha briósba ágyazott, bársonyos omlettel megtöltött szendvics, amely számos finom feltét vásznaként szolgál. Akár a bacon, sajt vagy sonka ízletes csábítását, az avokádó vagy a füstölt lazac frissítő jegyeit választjuk, minden alkotást tovább emelnek a titkos majonézes szószok – csípős és édes változatban is –, amelyek tökéletessé teszik az ízek harmóniáját. A csípős majonéz az elragadó lendületével remekül harmonizálja az a selymes omlett lágy ízét, maradandó benyomást hagyva bennünk.

A Briøshnál más csábító lehetőségek közül is választhatunk: az avokádó toast, mely kovászos kenyéren, avokádókrémmel, avokádószeletekkel és friss zöldségekkel van felszerelve. Erre a toastra pedig olyan feltéteket is kérhetünk, mint a bacon, füstölt lazac és a buggyantott tojás, magasabb szintre emelve ezt az egyszerűnek hangzó toastot.

Ha pedig egy kicsit kényeztetni szeretnénk magunkat, ideális választás lehet a dél-koreai ízvilágot megelevenítő köretek, mint például a pikáns kimchi és a dél-koreai fűszerkeverékekkel készített ropogós hash brown is – melyhez egy titkos szószt is kapunk.

Briøsh Desszertek

Az édesszájúak számára a Briøsh desszertmenüje ugyanolyan csábító lehet. Választhatunk epres sajttortával töltött francia pirítóst, bársonyos vanília fagylalttal tálalt briós kenyeret, vanília pudinggal vagy friss gyümölcsökkel körülölelt brownie-t is. Ezek a finom desszertek tökéletes módja lehetnek annak, hogy egy édes ízzel fejezzük be étkezésünket.

A Briøsh egyik legvonzóbb tulajdonsága a kiváló ár-érték arány. A szendvicsek nemcsak egyediek és ízletesek, hanem hihetetlenül laktatók is, így biztosítva, hogy a legtöbbet hozzuk ki a brunch élményéből.

Kortyoljunk stílusosan

A Briøsh italkínálatában találhatunk házi készítésű limonádékat, kávék és teák széles választékát, vagy a tökéletes brunch élményhez egy mimózával vagy eszpresszó martinivel is kényeztethetjük magunkat.

Fényes jövő a Briøsh előtt

A Briøsh mögött álló csapat szenvedélyesen elkötelezte magát ételeik tökéletesítése mellett, és folyamatosan ihletet merítenek a dél-koreai konyhából. A minőség és az innováció iránti megingathatatlan elkötelezettségükkel ennek a reggelizőhelynek a jövője hihetetlenül ígéretesnek tűnik.
A Briøsh több, mint egy átlagos étterem; ez a kulináris szenvedély, az innováció megtestesítője, és az élénk dél-koreai gasztronómiai örökség házassága. A kulináris kiválóság iránti szilárdan elkötelezett Briøsh készen áll arra, hogy kedvenc hotspotjává váljon azok számára, akik egy jellegzetes reggelire vágynak Budapest belvárosában. Tehát irány a VII. kerületbe, és vágj bele egy kulináris kalandba, amely táncra perdíti az ízlelőbimbóidat.