Conte Cafe Basilica

Budapest nem csak lenyűgöző építészetéről és gazdag történelméről hanem a virágzó kávéházi kultúrájáról is egyre híresebb. Az elbűvölő város kávézóinak sora között egy rejtett gyöngyszem vár ránk a Szent István-bazilika közelében – ez a Conte Cafe Basilica. Készülj fel arra, hogy átadd magad egy egyedülálló kávéélménynek, amely a legfinomabb dél-amerikai babszemeket ötvözi a kézzel készített csokoládés tölcsérek dekadenciájával.

A Conte Cafe Basilica már maga a név is sokat mond. Az olasz „Conte” szóból eredeztethető, ami „veled”-et jelent, ez pedig a kávézó céljában is tükröződik: megosztani látogatóival a kávézás rendkívüli élményét. A Budapest szívében található kávézó ízletes kávék széles választékát kínálja, az egyszerű espressotól egészen páratlan alkotásokig

A kávézó egyik kiemelkedő terméke a ConTeCcino, amelyet feltétlenül ki kell próbálni! Ez a remek kreáció az ízletes kávé mellett egy házi készítésű belga étcsokoládés, fehércsokis, tejcsokoládés vagy ruby csokis tölcsért is tartalmaz. Első biztosan furán hangozhat az ötlet: kávét tölcsérből inni? Ki volt az, akiben felmerült ez az ötlet?
Be kell valljuk, az elején mi is vegyes érzelmekkel gondoltunk erre. Viszont miután betértünk a kis kávézóba, a kihelyezett tölcsérek remekül reprezentálták a magas minőséget. A tölcsért belülről egy vastag csokoládé réteg borítja, mely remekül meggátolja azt, hogy a kávé a tölcsért megpuhítsa, átáztassa. A sima eszpresszó krémes tejjel és finom tejhabbal kerül a tölcsérbe, mely a prémium csokoládé gazdag ízével átitatott kombinációja elragadó élményt hoz létre.

Azok számára, akik a koffeinmentes alternatívát részesítik előnyben, vagy gyerekekkel látogatnának el ide, a Conte Cafe Basilica a BabyConteCcino-val várja őket. Ez az elragadó ital tejből vagy növényi alapú tejből készül, krémes tejhabbá alakítva, és egy csipetnyi fahéjjal vagy kakaóval ízesítve. Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik ezt a gofritölcsérben felszolgált finomságot, emlékezetes élményt nyújtva az egész családnak.

A vegetáriánusoknak és vegánoknak sem kell aggódniuk, mivel a Conte Cafe Basilica 100%-ban vegán lehetőséget is kínál. Kényeztesd magad az alternatív tejből készült étcsokoládé conteccino-val, így mindenki bűntudat nélkül élvezheti a csokoládé és a kávé finomságát.

A Conte Cafe Basilica híres kávékreációi mellett frissítő fagylaltokkal is bővítette étlapját.

Prémium minőségű, hideg fagylaltok egy finom csokoládéval borított tölcsérben. A krémes ízek és a csokoládébevonat ropogós kombinációja igazán ellenállhatatlan kombináció! A fagylaltokat a Cloud9 szolgáltatja, így a már megszokott, magas minőségű fagyikat kaphatjuk itt is kézhez, melyek között különleges ízvilágú fagylaltok, valamint vegán és laktózmentes opciók is elérhetőek. Akár vegán, akár laktózmentes opciót választ, a Conte Cafe Basilica fagylaltja felfrissült és elégedett lesz egy forró nyári napon.

A Conte Cafe Basilica-t a Sas utca 11. szám alatt találhatjuk meg. A csodálatos Szent István Bazilika közelében található ez a bájos kávézó, amely tökéletes helyen van ahhoz, hogy egy kis szünetet tartsunk Budapest kincseinek felfedezésében, és átadhassuk magunkat egy mennyei kávé- és édességélménynek.

A Conte Cafe Basilica Budapest kötelező úti céljává vált, egyedi kínálatával elvarázsolja a helyieket és a turistákat egyaránt. A csokoládés tölcsérben tálalt ConTeCcino-tól a gyermekeknek szánt elragadó BabyConteCcino-ig mindenki talál kedvére valót. Legyen szó kávérajongóról, csokoládéimádóról, vagy egyszerűen csak egy emlékezetes kulináris élményre vágyóról, a Conte Cafe Basilica készen áll arra, hogy tárt karokkal és aromás élvezetekkel fogadjon minket.

Ha Budapest szívében sétálunk, érdemes egy kis időt szánni a Conte Cafe Basilica-ra. Kóstold meg a legfinomabb kávékat, a kézzel készített csokoládés tölcséreket, és merülj el a kávézó által kínált édes pillanatokban.